Dierenarts @ Home - Uw dierenarts
Over @Home
De drive van Dierenarts@Home is de dierenarts toegankelijker te maken voor iedereen. Door flexibel te zijn kan de zorg voor je huisdier beter ingepast worden in uw agenda en aansluiten bij uw verwachtingen. Kwaliteitszorg waar je van op aan kunt! Zo willen wij het plezier van (het hebben van) een huisdieren vergroten en zorgen dat elk dier de zorg krijgt die hij of zij verdient. Lees meer over onze werkwijze en visie onder "Aanmelden / Over ons"!

Onze missie: het leveren (en continu vergroten) van toegevoegde waarde voor u en uw huisdier door te werken met passie, zorgvuldigheid en moderne diergeneeskunde. Samen met u zijn wij een team dat de gezondheid van uw dier bewaakt!
Wie?
Bij Dierenarts@Home wordt u meestal geholpen door dierenarts Simon van de Berg:

Geboren in Berlicum, getogen in Boxtel, gestudeerd in Sint-Michielsgestel en Utrecht! Vanaf jongs af aan was duidelijk dat ik veel van dieren houd. De keus voor dierenarts was ook snel gemaakt. Het werken met mens en dier is inspirerend, helemaal als dat bij mensen thuis kan! Overigens is dat houden van dieren ook niet minder geworden. Ik ben inmiddels namelijk de trotse (mede)eigenaar van 4 lieve poezen, 2 honden en verschillende reptielen. Graag ontmoet ik u en uw huisdier(en) binnenkort persoonlijk!

Met name op maandag en woensdag treft u bij Dierenarts@Home dierenarts Digna:

Mijn naam is Digna van Nunen en ik ben sinds juni 2018 lid van het team. In mijn werk als dierenarts vind ik het belangrijk om de tijd te nemen voor mijn patiënten en hun baasjes, zodat we de beste zorg kunnen leveren, op een manier die past bij zowel dier als mens. Na een aantal jaar te zijn weggeweest uit Brabant zijn we nu weer terug in de mooiste streek van Nederland. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin, al volleyballend of actief bezig met mijn jachthond Jaidy. U zal mij vooral op maandag en woensdag treffen op de praktijk, of bij u thuis natuurlijk.

Onze (hoofd)assistente(n):

Hallo, ik ben Tosca Voets en ik woon in Boxtel samen met mijn katten Pip en Bob. Ik ben paravetarinair sinds 2012 en inmiddels heb ik op een aantal praktijken de nodige ervaring op mogen doen. Sinds kort ben ik van start gegaan bij "Dierenarts@Home", een open, moderne kliniek in hartje Boxtel waarbij het welzijn van uw huisdier centraal staat. Ik ben er trots op om deel uit te maken van het team, en ik vind het fantastisch om te mogen werken met dieren. Naast mijn inzet op de kliniek ben ik actief als vrijwilliger bij het kattenasiel in Eindhoven. Voor mij is er niets mooiers dan dieren (en hun baasjes) te kunnen helpen wanneer dat nodig is.
Ik sta graag in goed contact met onze cliënten, ik hoop u dan ook binnenkort een warm welkom te mogen heten in de kliniek, of uiteraard bij u thuis. Tot dan!


A.:Breukelsestraat 9
5281HA Boxtel
T.:0411 - 555 000
E.:vragen@dierenartsathome.nl

Samen @Home
Dierenarts@Home zijn we samen. Samen staan we voor uw huisdier klaar. Zoals u ziet vinden we het belangrijk om ook u als baasje te betrekken bij de zorg voor uw huisdier. Door goed naar u en uw huisdier te luisteren, kiezen we de beste (preventieve) behandelingen voor een optimaal en gelukkig leven!